Locatie: Huize Molenaar - Utrecht | Prijs (excl. BTW): € 895,-

Locatie en route

Huize Molenaar - Utrecht
Vanaf Utrecht Centraal Station

Wandelen (< 10 minuten )
U loopt het Centraal Station aan de centrumzijde uit. U loopt nu naar rechts over het Stationsplein, richting het Moreelsepark. U loopt de trap naar beneden, en slaat de eerste straat linksaf. Het Moreelsepark bevindt zich dan aan uw rechterhand. Bij de verkeerslichten steekt u over. U loopt rechtdoor de Mariaplaats op en gaat, wanneer u niet verder rechtdoor kunt, naar rechts. U neemt de eerste straat links, de Zadelstraat, richting de Domtoren. U loopt onder de Domtoren door en slaat dan op het Domplein rechtsaf. U passeert twee zijstraten (respectievelijk het Wed en de Trans). Huize Molenaar, het pand met de rood-oranje luiken, bevindt zich aan uw linkerzijde op nummer 6-8.

Per bus (15 minuten)
Op het station neemt u vanaf het perron 'Centrumzijde' buslijn 2 naar het Museumkwartier. Huize Molenaar ligt tussen twee haltes in dezelfde straat: halte Domplein en halte Catharijneconvent. Het huis valt op door de roodoranje luiken, het huisnummer is 6-8.

Parkeergarage Springweg
De dichtstbijzijnde parkeergarage is de Parkeergarage Springweg gelegen op minder dan 5 minuten loopafstand van Huize Molenaar. In uw navigatiesysteem kunt u het beste ’Mariaplaats’ invoeren en vanaf daar de P-borden volgen.
Via de 'Uitgang Lijnmarkt' verlaat u de garage via een onderdoorgang op de Oudegracht. Wanneer u links de gracht oversteekt en daarna meteen linksaf slaat, bent u op ’t Wed. U gaat rechtsaf, en slaat meteen weer naar rechts. U staat dan aan het begin van de Korte Nieuwstraat, met uw rug naar het Domplein. Aan de linkerzijde vindt u Huize Molenaar, het pand met de roodoranje luiken, op nummer 6-8.


  • Corner-Stone Marketing & Sales Programmes BV
  • Lorentzplein 34, 2012 HJ Haarlem
  • 023 - 542 19 26
  • info@corner-stone.nl