Locatie: Spant! Bussum | Prijs: € 795,-

Sprekers

Anna van Haastrecht

Anna van Haastrecht is adviseur interne communicatie bij Kamer van Koophandel. Ze werd ‘verliefd’ op het vak interne communicatie na haar freelance carrière als journalist. Ze professionaliseerde de interne communicatie bij KPMG en implementeerde met succes een sociaal intranet. Daarna werkte ze voor een divers en groot klantenpalet bij communicatiebureau PROOF agency. Anna werkt inmiddels al enkele jaren bij KVK aan de interne transformatie naar agile werken en meer werkplezier. Zo levert zij een bijdrage aan het vergroten van de kwaliteit en aan de missie van KVK: onmisbaar voor veilig en verantwoord zaken doen.
Lees meer

Bart Meuffels

Werkt met veel enthousiasme en plezier bij de Raad voor de Kinderbescherming. Als community coach stimuleert en faciliteert Bart zijn collega’s in het delen van kennis en het vergroten van hun interne netwerk via ons intranet. De 'what’s in it for me' vraag buigt hij graag om naar 'what’s in it for us' en ervaart daardoor de waarde van delen en transparantie. Met trainingen en inspiratiesessies activeert Bart collega’s om deel te nemen aan de gesprekken die in de communities van de Raad voor de Kinderbescherming plaatsvinden. Met het digitaal beslechten van geografische grenzen probeert hij de verbinding tussen collega’s van 19 verschillende locaties te versterken.
Lees meer

Bea Aarnoutse

Bea Aarnoutse, partner en strategy director van PROOF | employee alignment en employer branding. Bea is auteur van Alignment 2.0 (2015) en Happy change (2021). Ze heeft meer dan 20 jaar managementervaring aan zowel bureau- als klantzijde en is als docent onder andere verbonden aan Nyenrode en Beeckestijn Business School.

Happy employees = happy customers = more value. Organisaties die consistent werken aan engagement en alignment van medewerkers hebben de toekomst. Dat is de boodschap van Bea Aarnoutse, die ze al ruim 15 jaar predikt en met haar bureau dagelijks in de praktijk brengt.

Interne communicatie heeft een essentiële rol bij het realiseren van engagement en alignment. Want een sterke reputatie begint wat haar betreft intern: en daarom is het voor elke organisatie juist in deze veranderende tijden extra belangrijk om aandacht te besteden aan de employee journey en alles dat daarbij komt kijken.
Lees meer

Daphne Smit

Daphne werkt sinds 2013 als senior communicatieadviseur bij de politie. Daarvoor werkte zij als zelfstandig ondernemer en consultant voor onder meer ABN AMRO, Ordina en diverse ministeries en gemeenten. Ze ziet zichzelf als organisatieversterker en kijkt met een brede en open blik naar communicatievraagstukken. Ze denkt en doet, maar helpt ook anderen bij de invulling van hun communicatierol, door mensen te verbinden en te coachen. Voor de politie is zij momenteel actief binnen het Programma Effectief Intern Communiceren, leiderschapscommunicatie en op de thema’s diversiteit en inclusie.
Lees meer

Ester Koot

Ester Koot studeerde in 1998 af als Bedrijfskundige aan de EUR. Al snel ontdekte ze haar passie voor zowel marketing als HRM en organisaties. Binnen onderzoeksbureau Motivaction richtte Ester het expertteam Sparkey op, waarbij de nadruk ligt op de ‘spark’ tussen werkgever en werknemer. Sparkey geeft op basis van onderzoek advies over medewerker motivatie, organisatieverandering, werkgeversimago en optimalisatie van arbeidsmarktcampagnes. Uitgangspunt bij de onderzoeken is ‘de mens achter de werknemer of werkgever’, wat drijft hem of haar?
Lees meer

Esther Toet

Esther werkt sinds 2011 als strategisch communicatieadviseur bij de politie. Daarvoor werkte zij bij verschillende ministeries en deed zij opdrachten als externe organisatieadviseur bij diverse profit en non-profit organisaties. Sinds 2018 is Esther programmamanager van het corporate programma Effectief intern communiceren bij de politie. Ze ziet zichzelf als verbindende factor tussen de operatie en de organisatie en doet dat langs de lijn van interne communicatie met luisteren als centraal middelpunt.
Lees meer

Eveline Overbeek

Eveline werkt sinds 2019 als strategisch beleidsadviseur Communicatie bij Waterschap Brabantse Delta. Bij deze moderne overheidsorganisatie werken zo’n 750 medewerkers en bestuurders: op kantoor, op rioolwaterzuiveringen en buiten in het veld. Haar aandachtsgebieden zijn met name interne communicatie en bestuurscommunicatie. Voorheen werkte ze 10 jaar als communicatieadviseur bij de Rabobank (o.a. sponsoring en interne communicatie) en 2 jaar bij zorginstelling Amarant.
Lees meer

Gaby van Caulil

Gaby van Caulil is communicatiemanager in complexe kennisintensieve organisaties. Gaby is geïnteresseerd in authentieke communicatie: hoe verbind je de corporate belangen met de cultuur bij en interesses van hoogopgeleide medewerkers? Hij was hoofdredacteur, hoofd Communicatie en teamleider Corporate Communicatie bij Wageningen UR, NWO en HAN University of Applied Sciences. Mede-oprichter van Science Cafe Wageningen en initiator van de cultuurscan bij NWO.
Lees meer

Genieke Hertoghs

Genieke Hertoghs werkte na haar studie Nederlandse Taal- en Letterkunde (Universiteit Utrecht) 20 jaar lang als trainer, manager en directeur voor verschillende communicatiebureaus. Daarnaast droeg ze als bestuurslid aan Logeion, beroepsvereniging voor communicatieprofessionals. In 2008 slaagde ze cum laude voor haar MBA-opleiding. Sinds 2012 is Genieke ondernemer en is ze specialist in effectief communicatiegedrag. Samen met Harrie van den Berg ontwikkelde ze het gedachtegoed Subconscious Impact: vanuit invloed op het onbewuste samen resultaat bereiken. Ze is auteur van het boek ‘Impact: de kracht van onzichtbare invloed’.
Lees meer

Joris Mencke

Joris Mencke, een geflopte tennisser, Meester in de Rechten, leidinggevende, consultant, Mongolië fietser, Comedian, Keynote Spreker en dagvoorzitter. Als iemand van verandering mag spreken is het Joris. Op de fiets kwam hij tot het inzicht dat als hij iets van zijn leven wil maken hij zichzelf in situaties moet brengen waarin er geen ontkomen aan is, waarin hij zich achter niemand kan verschuilen, hij zichzelf móét laten zien. Dat is het podium bij uitstek. Terug in Nederland klimt hij als comedian op ieder podium dat hij tegenkomt, zoals Toomler, Mezrab en Pakhuis de Zwijger. Daarnaast geeft hij workshops aan organisaties op het gebied van communicatie en persoonlijke leiderschap. Hij koppelt daarbij inhoud en humor. Een combinatie waarmee hij organisaties als bol.com, de UvA, HvA, ABN AMRO en Deloitte inspireert.
Lees meer

Marieke Fransen

Marieke Fransen (Helmond, 1977) studeerde sociale psychologie aan de Radboud Universiteit. Ze promoveerde in 2008 bij de afdeling communicatiewetenschap aan de Universiteit Twente op een proefschrift met de titel ‘Marketing communication and automatic consumer responses: A context dependency perspective’.
Vanaf 2008 werkte zij als universitair docent en later als universitair hoofddocent bij de Amsterdam School of Communication Research (ASCoR) aan de Universiteit van Amsterdam. Van 2012 tot 2015 zat ze in het bestuur van de Netherlands Flanders Communication Association (NeFCA) en van 2015 tot 2018 was ze hoofdredacteur voor het Tijdschrift van Communicatiewetenschap. Sinds 1 januari 2021 is zij hoogleraar Positive Communication Science aan de Faculteit der Sociale wetenschappen van de Radboud Universiteit.
Lees meer

Robert Takken

Sinds 2015 is Robert Takken Programma manager Diversiteit & Inclusie. Zijn specialisatie is cultuurveranderingstrajecten op het vlak van D&I. Zijn motto: ‘Juist door verschillen maken wij hét verschil’. Robert is tevens eigenaar van een Budoschool en gecertificeerd op het vlak van conflictbeheersing.
Lees meer

Theo Hendriks

Theo Hendriks is corporate storyteller. In de afgelopen jaren hielp hij organisaties, merken en mensen bij het (her)vinden en ontwikkelen van hun eigen verhaal. Een verhaal waarmee ze krachtig en authentiek vertellen over hun drijfveren, ideeën en plannen, en waarmee ze mensen in beweging brengen. Met zijn werk won hij in 2010 de European Excellence Award, in de categorie Change Communication.

Theo is de auteur van No Story No Glory, Change the Script en The Wow Starts Now. Begin volgend jaar verschijnt Too Good to be True, een fundamentele zoektocht naar de diepere werking van verhalen en de macht die ze over ons hebben.
Lees meer

Wendy Eelsing

Wendy Eelsing (46) is Directeur Corporate Communicatie van de Volksbank. Met haar team is ze verantwoordelijk voor zowel de corporate communicatie als de marketingcommunicatie van het Volksbankmerk. Wendy zit ruim 20 jaar in het communicatievak en heeft gewerkt voor o.a het Ministerie van Defensie, PostNL, De Sociale Verzekeringsbank en verschillende ziekenhuizen waaronder Haaglanden Medisch Centrum. Ze heeft een passie voor verander- en reputatievraagstukken. Vanuit haar eigen bedrijf, Ruwe Grond, begeleidt ze regelmatig topbestuurders bij het verbeteren van hun media- en presentatieoptredens.
Lees meer

Ynzo van Zanten

Ynzo van Zanten is auteur, ondernemer, en jarenlang Head of People&Culture en Chief Evangelist van Tony’s Chocolonely, ziet in alle crises ook enorme kansen voor toekomstgerichte ondernemers. Voor zijn tijd bij Tony’s was hij onder andere verantwoordelijk voor de lancering van het succesvolle merk Innocent Drinks op het Europese continent.
Ynzo spreekt over economische trends en ontwikkelingen in de maatschappij. Over de zin en onzin rondom duurzaamheid. Over het ‘sociale’ en ‘asociale’ in ondernemerschap. Hij prikkelt de toeschouwer met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk, en uiteraard vanuit zijn ervaring bij Tony’s Chocolonely en als één van de grondleggers van Innocent Drinks. Zijn energieke manier van presenteren, of zoals hij zelf zegt ‘bedrijfstoepasbare druktemakerij’, zet je aan om je eigen bijdrage aan positieve verandering te leveren, hoe klein of hoe groot dan ook. Want volgens hem is niemand te klein om een verschil te maken.
Lees meer
  • Corner-Stone Marketing & Sales Programmes BV
  • Lorentzplein 34, 2012 HJ Haarlem
  • 023 - 542 19 26
  • info@corner-stone.nl