Locatie: Spant! Bussum | Prijs: € 795,-

Sprekers

Annemiek Langius

Annemiek is sinds 2020 Coördinator Interne Communicatie en Corporate Identity bij Rijkswaterstaat. Daarvoor werkte ze ruim 6 jaar bij het ministerie van Defensie als Senior Communicatieadviseur en later als Plaatsvervangend hoofd Communicatie. Eerder werkte ze onder meer bij de Belastingdienst en Inspectie Verkeer en Waterstaat. Daarnaast is ze bestuurslid van de stichting Return To Base.
Lees meer

Anouk Bosma

Anouk Bosma heeft in Groningen Communicatie gestudeerd en werkt sinds 2012 bij bol.com. Hier heeft zij verschillende functies gehad en heeft zij de organisatie zien groeien van 500 naar bijna 2500 collega’s. Inmiddels werkt ze 3 jaar in de functie van adviseur interne communicatie en is erg nieuwsgierig naar wat mensen beweegt om voor een werkgever te kiezen of er te blijven.
Lees meer

Chantal Pieters

Chantal Pieters is sinds 2016 communicatieadviseur bij HEMA global retail operations. In die rol is zij verantwoordelijk voor de interne communicatiestroom naar de HEMA winkels in binnen- en buitenland en verbindt op die manier de dagelijkse winkeloperatie met het support office in Amsterdam. Dit in nauwe samenwerking met collega’s van corporate communicatie.
Vóór HEMA heeft zij o.a. als trainer gewerkt bij ABN AMRO en met accessoire-merk Barts de wereld veroverd.
Lees meer

Elemerse de Jong

Als senior communicatieadviseur bij APG heb ik een sterke focus op interne verandercommunicatie. De meeste energie krijg ik ervan om samen met medewerkers uit de organisatie te puzzelen aan een verandering. De eerste 7 jaar werkte ik als interne communicatie adviseur bij ING, en daar kwam ik erachter dat ik rol van communicatie adviseur anders wilde invullen dan toen de standaard was. Ik wilde het graag samen doen met de business, terwijl de functies en taken destijds nog heel erg gescheiden waren. Na gewerkt te hebben voor een aantal kleinere organisaties, maakte ik in 2013 de bewuste stap om weer voor een grotere organisatie te werken. Er is daar altijd wel wat te veranderen! En ik heb het geluk dat bij APG veel mensen met toewijding en passie voor hun vak, de pensioendeelnemers en APG werken. Dat betekent dat mijn baan voornamelijk bestaat uit samen dingen beter maken.
Lees meer

Genieke Hertoghs

Genieke Hertoghs werkte na haar studie Nederlandse Taal- en Letterkunde (Universiteit Utrecht) 20 jaar lang als trainer, manager en directeur voor verschillende communicatiebureaus. Daarnaast droeg ze als bestuurslid aan Logeion, beroepsvereniging voor communicatieprofessionals. In 2008 slaagde ze cum laude voor haar MBA-opleiding. Sinds 2012 is Genieke ondernemer en is ze specialist in effectief communicatiegedrag. Samen met Harrie van den Berg ontwikkelde ze het gedachtegoed Subconscious Impact: vanuit invloed op het onbewuste samen resultaat bereiken. Ze is auteur van het boek ‘Impact: de kracht van onzichtbare invloed’.
Lees meer

Jitske Kramer

Jitske Kramer is corporate antropoloog, ondernemer, facilitator, bestseller auteur en oprichter van Human Dimensions. Jitske reist de wereld over om te leren van traditionele healers, leiders, verrassende innovators en willekeurige voorbijgangers. Ze brengt haar kennis en ervaringen via ijzersterke lezingen en masterclasses naar de wereld van organiseren, samenwerken en leiderschap. Om de slagkracht en resultaten van individuen en groepen te verbeteren (en de wereld gewoon een beetje mooier te maken).
Lees meer

Martin Kersbergen

Martin Kersbergen heeft bij coöperatie DELA verschillende rollen vervuld op het gebied van communicatie, merk en reputatie. Momenteel doet hij corporate en public affairs. Naast zijn werk bij DELA is hij als sparringpartner werkzaam bij &samhoud consultancy en is hij bestuurslid bij SWOCC. Martin is authentiek, creatief/strategisch en hij heeft een open, nieuwsgierige houding. Zijn werk is sterk emotiegericht en verschillende van zijn initiatieven zijn (inter)nationaal bekroond.
Lees meer

Matthijs Algra

Matthijs is communicatiespecialist en content creatief in het Team Blije klanten bij Centraal Beheer. Dat team ondersteunt collega’s binnen Centraal Beheer om van klantvriendelijkste verzekeraar de beweging te maken naar meest klantgerichte dienstverlener. Na jarenlange ervaring te hebben opgebouwd met externe merkcommunicatie in diverse kanalen bij Centraal Beheer is hij nu onder andere eindredacteur van #cbtv. Matthijs is dagelijks bezig met medewerkers nog meer betrokken en bevlogen te maken bij Centraal Beheer en daardoor ook voor nog meer blije klanten te zorgen. Juist nu. Want zonder blije medewerkers, geen blije klanten.
Lees meer

Monique Elbers

“Zet mensen op een positieve manier in hun kracht en zorg voor plezier in wat ze doen. Alleen dan voegen ze waarde toe.” Vanuit deze overtuiging werk ik graag samen met mensen in uitdagende vernieuwingsvraagstukken waarbij gedragsbeïnvloeding en communicatie een belangrijke rol spelen. Dat doe ik nu al 18 jaar. Eerst in het bedrijfsleven en daarna bij de decentrale en centrale overheid als senior communicatieadviseur. Naast adviseren en modereren, coach en train ik. Het ontdekken wat wel en niet werkt in verschillende omgevingen, boeit me steeds opnieuw.
Lees meer

Monique Staals

Monique Staals is een professional met ruime ervaring in interne communicatie bij verschillende organisaties. Het is haar passie om interne communicatie continu te verbeteren, mee te gaan met de veranderingen van organisaties en in te spelen op de ontwikkelingen. Medewerkers betrekken bij de doelen van de organisatie en in de communicatie de rode draad van de koers van de organisatie vasthouden, is waar zij voor staat. Door Covid-19 werden Essent en dus het communicatieteam uitgedaagd om op nieuwe, creatieve manieren medewerkers te informeren en betrekken.
Lees meer

Nienke Groenewoud

Nienke werkt als senior communicatieadviseur bij Centraal Beheer. Interne communicatie is de rode draad in haar loopbaan. Hiermee verbindt zij medewerkers tussen diverse bedrijfsonderdelen. Dat doet zij door samenwerking en uitwisseling tussen deze (groepen) medewerkers te organiseren. Het waarmaken van de gezamenlijke ambitie is de grote inspiratiebron. Het resultaat: meer betrokken en bevlogen medewerkers. Door het Corona-virus en het massaal thuis werken zag zij de toegevoegde waarde en impact van interne communicatie in rap tempo veranderen en speelde daar op in.
Lees meer

Pauline van Brederode

Pauline is adviseur online communicatie bij het Zaans Medisch Centrum. Al 13 jaar werk zij voor dit streekziekenhuis in Zaandam. In een klein team is zij hét aanspreekpunt voor alle online communicatiemiddelen: van narrowcasting tot website tot social media. Eind 2020 lanceerde zij het interne social platform InZide.
Lees meer

Peter Haan

Peter Haan werkt meer dan 20 jaar in de wereld van online communicatie. In 2011 heeft hij Evolve opgericht: een bureau dat gespecialiseerd is in het verbinden van medewerkers met elkaar, het werk en het merk via interne digitale platformen en media. Evolve heeft in de afgelopen 10 jaar zijn expertise op het gebied van interne platformen en media mogen inzetten bij meer dan 150 organisaties uit diverse branches. Peter richt zich daarbij met name op onderzoek, strategie en conceptontwikkeling. Verder geeft hij als (gast)docent les bij enkele post-hbo opleidingen over online interne communicatie en interne media.
Lees meer

Saskia Boer

Vanuit de ICT doorontwikkeld naar Programmamanager Workspace bij APG, waarbij het voor mij gaat om verbinden, vitaliteit en de voorziening. Hoe mooi is het als je collega’s iedere dag een beetje vitaler uit hun werk komen? En welke bewuste keuzes kunnen ze daarin maken? Eerder heb ik gewerkt als manager voor een ICT afdeling binnen APG. Daarvoor een tijd als zelfstandige projecten gedaan en bij Atos/Origin gewerkt als accountmanager. Al tijdens mijn technische ICT opleiding ben ik gegroeid in een rol als verbinder tussen de techneuten en opdrachtgevers of binnen de teams en de business.
Lees meer

Serge van Rooij

Serge is bij Bex*communicatie onder andere verantwoordelijk voor de Bex*impact academy. Als trainer/coach werkt hij met CEO’s, bestuurders en andere professionals die de beste versie van zichzelf moeten zijn op cruciale momenten. Bijvoorbeeld bij belangrijke presentaties, vergaderingen en interviews met de media. Hij is auteur van het boek: "Waar laat ik mijn handen?”
Lees meer
  • Corner-Stone Marketing & Sales Programmes BV
  • Lorentzplein 34, 2012 HJ Haarlem
  • 023 - 542 19 26
  • info@corner-stone.nl