Locatie: NH Jan Tabak Bussum | Prijs: € 795,-

Als je veranderprocessen meer vanuit de mensen zelf wilt laten komen, dan ligt de oplossing juist in de informele netwerken. Als je die weet te benutten, dan werk je niet alleen aan een blijvende verandering, maar bouw je ook aan een veerkrachtige, zelfsturende en creatieve organisatie.
Iedereen weet dat bij veranderprocessen de wandelgangen belangrijker zijn dan de formele contacten. Daar vindt de meeste invloed en beweging plaats. Daar is de energie. En daar zijn de ideeën die onzichtbaar onder de medewerkers leven.

Organisatiecoach en veranderexpert An Kramer zet je in deze Masterclass aan het werk. Ze laat je zien hoe je de informele netwerken in je organisatie herkent en de kracht ervan kunt benutten. Je gaat jezelf en anderen oprekken, meenemen, inspireren en verrassen. Aan de hand van een actuele situatie in jouw werk waarin je graag verandering wilt, ga je aan de slag.

Kortom: als je bij veranderprocessen succesvol gebruik wilt maken van de energie van de informele organisatie, gezamenlijk verlangen wilt creëren en nieuwe initiatieven wilt aanwakkeren, dan is een bezoek aan deze Masterclass de investering meer dan waard!Programma

09.00 Registratie en koffie

09.30 Kennismaking en inleiding

10.00 Oprekken van je perspectief

* Visie en aannames
* Checken van je perspectief.
* Engagement: verdiepen van je waarden

11.00 ochtendpauze


11.15 Inzicht in nieuwe mogelijkheden

* Verbeelding: zichtbaar maken en transparantie.
* Olifantenpaadjes ontdekken. Hiërarchie. Informele netwerken

12.30 Lunch

13.30 Voorsorteren

* Strategie bepalen
* Rol oprekken

15.15 Middagpauze

15.30 Actie

* Olifantenpaadjes maken
* Anderen engageren
* Blijvende impact

16.30 Tips en vragen

17.00 Borrel

  • Corner-Stone Marketing & Sales Programmes BV
  • Lorentzplein 34, 2012 HJ Haarlem
  • 023 - 542 19 26
  • info@corner-stone.nl